top of page

(Online) marketing uitdagingen die we graag oplossen:

Strategie ontwikkeling

Krijg binnen 1 maand een kant-en-klaar plan 

Voor uw bedrijf of een specifiek(e) product/dienst wordt inzichtelijk gemaakt wat de aanpak wordt om uw (online) marketing doelen te realiseren. Inclusief activiteitenplan, resultaatprognose, verwachte investering en voorstel hoe dit te organiseren.

Interim ondersteuning

Snel een adequate specialist voor u gevonden

Heeft u tijdelijk een Google Adwords specialist, een online marketeer, project manager, marketing manager, developer of een andere specialist nodig? Grote kans dat een van de specialisten uit ons netwerk u kan helpen. 

Opdracht of project

Uitvoering door specialist(en): snel en bekwaam

Heeft u een opdracht die u wilt laten uitvoeren door een specialist? Bijvoorbeeld SEO op orde krijgen voor uw website, marketing video's ontwikkelen of het instellen van meetsystemen en dashboards. Grote kans dat we u hiermee kunnen helpen 

Campagne ontwikkeling

Van idee tot en met evaluatie

Uw campagne wordt in een aantal fases tot een succes gemaakt. Het idee wordt getoetst en verrijkt, doelen worden bepaald, de communicatie wordt ontwikkeld en wereldkundig gemaakt. Op de realisatie van de planning en de doelen wordt strak gestuurd.  

Customer journey ontwikkeling

Snel en doeltreffend ontworpen en gemaakt

Gericht op de belangrijkste personen binnen uw doelgroep worden alle huidige en gewenste contactmomenten bepaald. Voor elk contactmoment wordt aantrekkelijke en relevante communicatie ontwikkeld om uw (potentiële) klant verder te helpen in het proces van klant worden of blijven. 

Gewoon goed advies

Een frisse kijk op uw vraagstuk. Voor niks.

Iedereen worstelt wel eens met een vraag waarop het antwoord heel moeilijk lijkt. De ervaring leert dat - door erover te praten - de oplossing zich meestal wel aandient. Heeft u zo'n vraag? Ik kan altijd wel tijd vrijmaken om hier met u over van gedachte te wisselen. Maar laten we het wel bij het onderwerp marketing houden:-) 

Groeipotentie Check

Uw (online) groeipotentieel inzichtelijk gemaakt

Voordat u investeert wilt u natuurlijk wel weten wat het u kan gaan opleveren. Daarom wordt voor u  inzichtelijk gemaakt wat de groeipotentie is van uw website en van de mediakanalen die u inzet of kunt inzetten. En welke investering hier mee gepaard gaat.

Anker 1 - interim
Anker 2 - opdracht/project
Anker 3 - campagne
Anker 4 - customer journey
bottom of page